ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкривають другий Ашан

|

ашанДо кінця 2015 року у Львові відкриють ще один супермаркет французької мережі Auchan. Про це на своєму офіційному сайті повідомила компанія «Ашан Україна», передає кореспондент Львівського порталу.

У компанії зазначають, що площа нового Ашану  буде у 2,5 рази менша від площі гіпермаркету, який розташований в ТЦ «King’s Cross Leopolis». Відтак новий магазин матиме всього 5 000 квадратних метрів.

«Наше підприємство дуже вірить у потенціал України, й не дивлячись на складні економічні обставини та труднощі, які країна переживає уже більше, ніж один рік, ми продовжуємо інвестувати в країну. Ми також оголошуємо про відкриття свого другого магазину у Львові у кінці 2015 року», – йдеться у повідомленні.

Також підприємство вже почало пошук працівників у новий підрозділ Ашану на своєму сайті.

«Місією цього нового магазину, так само, як і компанії «Ашан Україна» вцілому, буде покращувати купівельну спроможність та якість життя якомога більшої кількості клієнтів.

Це відкриття також означає створення нових робочих місць з декілька сотнями робочих місць у всіх професіях гіпермаркету» – зазначається у повідомленні.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *