ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні «Дніпро» спробує знову переписати історію в Лізі Європи

|

ФК Дніпро

Сьогодні увечері на неапольському стадіоні Сан-Паоло місцевий “Наполі” прийме дніпропетровський “Дніпро” у першому півфінальному матчі Ліги Європи. Про це пише ВВС.ua.

Спостерігачі вважають фаворитом цієї пари італійський клуб, але зауважують, що від “дніпрян”, які в цьому розіграші єврокубку і так стрибнули вище голови, можна очікувати несподіванки.

Востаннє команди зустрічалися на груповій фазі Ліги Європи позаминулого сезону: тоді вони обмінялися домашніми перемогами.

Матч-відповідь між “Дніпром” і “Наполі” пройде в Києві наступного четверга.

Дніпропетровський клуб уперше в своїй історії дійшов до півфіналу єврокубка, хоча українські футбольні аналітики, здається, покладали на нього менше надій, ніж на київське “Динамо”.

До матчу з “Наполі” клуб Мирона Маркевича підійшов із певними кадровими проблемами: до Неаполя не прилетіли травмовані Роман Зозуля, для якого сезон уже завершено, та “джокер” чвертьфінального протистояння з “Брюгге” Євген Шахов. Так само не зможе допомогти одноклубникам Онджей Мазух.

Зате відновився після пошкодження основний форвард “Дніпра” Матеус. Утім, не зрозуміло, чи встиг він набрати форму для виходу на поле у настільки важливому для своєї команди матчі.

Поєдинок “Наполі” – “Дніпро” розпочнеться о 21:55,  у прямому ефірі матч транслюватимуть “Україна” та “Футбол 2”.

У другому півфіналі іспанська “Севілья” прийматиме італійську “Фіорентину”.

Фото:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *