ОСТАННІ НОВИНИ

День пам’яті і примирення у Львові може бути немирним: масові заходи анонсували аж сім організацій

|

Вінок від комуністів

До Львівської міської ради надійшло сім заявок від громадських організацій щодо проведення 9 травня масових заходів. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, заявки подали такі організації: ГО «Ідея нації», Львівська міська рада організації ветеранів України, відокремлений підрозділ громадської організації «УНСО» у Львівській області, МГО «Всесвітня ліга миру», ГО «Новий Львів», ГО «Центр соціальних технологій» та ГО «Правий сектор-Захід».

Організації вказали у заявках, що мають намір проводити масові заходи біля Пагорба слави на вул. Пасічній, біля Монументу слави на вул. Стрийській та на Марсовому полі на вул. Мечнікова.

Нагадаємо, як розповіла сьогодні начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, ймовірно, міська рада звертатиметься до суду щодо заборони проведення 9 травня масових заходів.

«Швидше за все, ми будемо звертатися до суду. Яке рішення буде прийнято остаточно – я не знаю. Але працівники юридичного управління вже за наявними матеріалами готуються до цього», – розповіла Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління Львівської міської ради.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *