ОСТАННІ НОВИНИ

Обстріли не припиняються. Терористи 32 рази обстріляли українських воїнів

|

Град-МОУСьогодні, 6 травня, з опівночі до 18.00 годин ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою

Незважаючи на Мінські домовленості, терористи продовжують вести вогонь по українським позиціям з заборонених видів озброєння. За цей період незаконні збройні формування 32 рази порушили режим тиші, інформує прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку точкою зіткнення залишається населений пункт Широкине. Противник активно застосовує широкий спектр озброєнь, зокрема 152-мм гармати.

“На Донецькому напрямку незаконні збройні формування піддали мінометним обстрілам позиції сил АТО неподалік населеного пункту Гранітне та шахти Дутовка. Обстрілів із крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї зазнали наші позиції в районі населених пунктів Піски та Авдіївка”, – йдеться у повідомленні.

На Луганщині в районі міста Щастя ворог інтенсивно обстрілював позиції українських військових здебільшого із автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

“Під час чергового обстрілу наших позицій в районі Ленінського терористи влучили по населеному пункту, внаслідок чого було поранено чоловіка. Наші військовослужбовці надали першу медичну допомогу та відправили постраждалого до медичного закладу”, – додали у штабі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *