ОСТАННІ НОВИНИ

Суд зупинив ухвалу Львівської міськради про госпрозрахунок у стоматполіклініках

|

 

17fdb3e698c44761a9867dc69fa5d1e1

Львівська міська рада подає апеляцію на рішення Галицького районного суду Львова щодо призупинення дії ухвали ЛМР про переведення комунальних стоматологічних поліклінік на госпрозрахунок. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міськради з посиланням на юридичне управління ЛМР.

«Відповідну апеляцію ми вже готуємо та подаємо. Для нас не є зрозумілим рішення Галицького районного суду щодо призупинення дії ухвали, рішення виконавчого комітету та наказу управління охорони здоров’я щодо створення госпрозрахункових відділень. Такі відділення діють у багатьох містах України цілком успішно. В рішеннях Львівської міської ради жодним чином не обмежуються права мешканців міста на стоматологічну допомогу», – прокоментувала ситуацію начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, 29 січня міська рада ухвалила створення з 1 липня 2015 року у комунальних міських стоматологічних поліклініках міста Львова госпрозрахункових відділень з надання стоматологічної допомоги дорослому населенню. На думку чиновників, створення госпрозрахункових відділень у галузі стоматології дозволить зекономити бюджетні кошти.

Ілюстрація: tnews.tula.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *