ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина приймає перший етап Кубку України з пейнтболу

|

paintballУ суботу, 9 травня, за підтримки управління молоді і спорту Львівської облдержадміністрації, на Львівщині відбудеться І етап Кубку України з пейнтболу. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Пейнтбольні бої триватимуть на території спортивно-відпочинкового комплексу “BNB”, що у селі Коржичі Яворівського району.

До участі в турнірі запрошено усі провідні пейнтбольні команди України, які змагатимуться за перемогу й можливість брати участь у подальших етапах Кубка України 2015 року.

Уже зареєстровано 18 команд з усієї України. Львівщину представлятиме команда “Роял”.

Довідка

Сучасний пейнтбол представлений 3-ма напрямками: спортивні турніри, розважальний пейнтбол та тренування спецслужб. В Україні пейтбол з’явився у 1994 році, у тому ж році засновано Федерацію пейнтболу України. Упродовж 20-ти років відбуваються чемпіонати України, різноманітні турніри місцевого та всеукраїнського рівнів.

Збірна команда України з пейнтболу бере активну участь у заходах світового рівня. Зокрема, в 2013 році команда посіла 8-е місце в І Чемпіонаті світу з пейнтболу у Франції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *