ОСТАННІ НОВИНИ

В неділю перекриють частину Львова для змагання з дуатлону (схема об'їзду)

|

Дуатлон

У неділю, 10 травня, о 9.00 годині у Львові розпочнуться змагання з дуатлону, які пройдуть через центральну частину міста, проспект Чорновола і вулицю Липинського, у зв’язку з цим вилиці будуть повністю закриті для проїзду автомобілів та громадського транспорту у період з 8.30 до 13.30. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У мерії перепрошують мешканців та гостей міста за тимчасові незручності.

«Частина змагань буде проходити по проспекту Свободи, а оскільки це буде неділя, дана ділянка перекрита і цей захід не сильно вплине на рух громадського транспорту у центрі міста, за виключенням вулиці Руської та Беринди, де курсують трамваї. Будемо пропускати їх ситуативно, під час вікон у змаганнях», – йдеться у повідомленні.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Вікрора Щира, з 8.30 до 13.30 год. буде перекрито рух транспорту по вулиці Липинського – від Промислової до кільця проспект Чорновола – Липинського та по проспекту Чорновола – від Городоцької до кільця проспект Чорновола – Липинського.

Об’їзд громадського транспорту спланований наступним чином: тролейбус №13 на час перекриття не буде курсувати взагалі. Для маршрутів № 7, 8, 9, 12, 17, 20, 22, 25, 28, 31, 34, 37, 41, 50, 51, 1А, 26, 35, 39, 46, 53 діятиме певна схема.

У неділю рух транспорту через центр міста заборонений і відповідно усі рухаються по вулиці Підвальній – Івана Гонти – пл. Торгова, на проспект Чорновола ми пускати не будемо, а скеровуватимемо водіїв далі по Городоцькій до Клепарівської, де є виїзд на вулицю Варшавську і далі на Грінченка через вулицю Мазепи, після чого водії виїдуть на Богдана Хмельницького, де і продовжать рух за своїми маршрутами.

У зворотному напрямку рух буде по вулицях Грінченка – Мазепи – Варшавська – Джерельна – Городоцька. Варто зазначити, що ми збільшимо інтервал зеленого світла на світлофорі, що на вулиці Шолом-Алейхема, де зараз зелене світло горить 5 секунд. Через перехрестя Городоцька – проспект Свободи – проспект Чорновола транспорт буде пропускатись ситуативно»,

«Це наша перша спроба провести змагання у центрі Львова, хоча ми вже не вперше проводимо змагання на Львівщині. Цього року залучено близько 250-260 учасників. Траса змагань пройде центральною частиною міста, також буде задіяна траса по проспекту Чорновола і до Липинського. Дуже приємно, що керівництво міста надає велику підтримку цьому заходу», – зазначив Едуард Панарін, головний тренер збірної України з тріатлону, генеральний секретар федерації України з тріатлону.

Чемпіонат України з дуатлону, який включає у себе біг та велозмагання, відбуватиметься у декілька етапів.

Змагання з бігу у центральній частині міста. Змагання велосипедистів пройдуть по проспекту Чорновола на вулицю Липинського.

Загалом впродовж відбудеться 4 старти:

  • Діти 2000-2002 р.н. змагатимуться на бігових відрізках 2,5 та 1 км, а також у велогонці на 8 км.
  • Діти 1998-1999 р.н. змагатимуться на бігових відрізках 2,5 та 1 км, а також у велогонці на 8 км.
  • Дорослі (чоловіки, жінки, юніори) змагатимуться на бігових відрізках 5 та 2 км, а також у велогонці на 20 км.
  • Ветерани змагатимуться на бігових відрізках 2,5 та 1 км, а також у велогонці на 8 км.

140

Як відомо, Львів вперше має можливість провести чемпіонат України з дуатлону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *