ОСТАННІ НОВИНИ

У Москві під час репетиції параду танк ледь не розчавив журналістів

|

T-34

У столиці РФ під час репетиції параду до 9 травня російський танк Т-34 через поломку ледь не розчавив журналістів, які стежили за підготовкою урочистостей, присвячених відзначенню 70-ї річниці Перемоги над нацизмом. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на один із польських телеканалів, кореспондент якого був у цій групі журналістів.

«У понеділок на Червоній площі у Москві відбулася передостання репетиція перед найбільшим у сучасній історії Росії парадом. Не обійшлося без проколу. Один із танків мав невеличку аварію та мало не в’їхав у групу журналістів», – зазначає телеканал.

За інформацією видання, ніхто із журналістів не постраждав.

Автор сюжету також зауважив, що більшість світових лідерів вирішила проігнорувати російський парад у Москві через агресію РФ проти України.

Він також додав, що частина російських військових будуть марширувати Червоною площею з таким же обмундируванням, в якому вони були під час захоплення Кримського півострова у березні 2014 року та діяли на Донбасі.

«Дефіляда з нагоди 70-ї річниці перемоги над фашизмом має бути демонстрацією російської сили. У ній візьмуть участь близько 200 машин,150 літаків та гвинтокрилів, які мають пролетіти на Червоною площею та 16 тис. військових. Не лише російських», – зазначив телеканал.

Ілюстрація: wiki.warthunder.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *