ОСТАННІ НОВИНИ

Демобілізація розпочнеться 15 травня – Міноборони

|

73213_1

Ротація підрозділів, залучених до антитерористичної операції на сході України, відбувається за рішенням керівництва АТО відповідно до ситуації у зоні бойових дій. Демобілізація тих, хто відслужив належний термін, буде проведена згідно з планом з 15 травня протягом кількох тижнів. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Генерального штабу Збройних Сил України.

«Наголошуємо, що терміни проведення демобілізації, ротації та особливості виконання бойових завдань підрозділами, які залучені до проведення АТО, є інформацією, розголошення якої негативно впливає на безпеку особового складу. Таким чином, проведення масових акцій з вимогою оприлюднення цих даних наражає наших вояків на небезпеку», – сказано у повідомленні штабу.

Нагадаємо, сьогодні у Львові родичі бійців 24-ї механізованої бригади пікетували Львівську облдержадміністрацію з вимогою провести демобілізацію військових, які перебувають на Сході більше року.

Також пікет відбувся біля будівлі Міністерства оборони України у Києві. Там мітингували рідні військовослужбовців 11-го батальйону територіальної оборони Збройних Сил України. Головною вимогою була ротація бійців, які, за їхніми словами, знаходяться на передовій вже понад 90 діб, а також якнайшвидша демобілізація військовиків батальйону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *