ОСТАННІ НОВИНИ

Українців з Непалу обіцяють евакуювати завтра

|

IMG_8407Українців з Непалу орієнтовно евакуюють у вівторок, 5 травня, чартерним рейсом однією з авіакомпаній України. Про це повідомив журналіст телеканалу “112 Україна” Богдан Пиленко з посиланням на в. о. голови ДСНС Зоряна Шкіряка, передає УНН.

За його словами кореспондента, літак буде летіти зі Стамбула, оскільки такий шлях коротший. На цей рейс виділили додаткові кошти. З.Шкіряк додав, що евакуація пройде завтра, оскільки необхідно пройти процедури, зокрема, отримати право на посадку.

Кореспондент додав, що, за попередньою інформацією, цей літак має приземлитися в Делі, а потім вилетіти до Києва.

Нагадаємо, сьогодні український Іл-76 не вилетів з Делі в Катманду для евакуації українців, бо запчастини, які передали з України, не підійшли для літака.

Пізніше в Міноборони України повідомили, що в аеропорту Делі завершується підготовка Іл-76 до евакуації. Однак потім Шкіряк повідомив, що сьогодні евакуації не буде.

За даними МЗС, в списках на повернення в Україну з Непалу в даний час близько 70 осіб.

Коментарі

  1. Авіаційні фахівці стверджують, що ІЛ-76 готовий до польоту у Катманду. А Шкіряку, виявляється, видніше, що летіти ще борт не спроможний. Причина дуже проста. Нарешті з’ясувалось, чого потужна соборна Україна не поспішає відрихтувати якийсь там літачок. Бо міністр пан Шкіряк зручно влаштувавсі у Індії у приємному для нього товаристві близької подругиі. То й зрозуміло, чого літак ніяк не відремонтується. Бо коли ще видасться така зручна нагода у керівника теперешньої українськоі ДСНС пана Шкіряка нахаляву тиждень – другий поекскурсувати у братній Індії? Та ще й з оплатою ЗАКОРДОННОГО відрядження за державний кошт. Та й ще у ну дуже приємному товаристві, що створює керівному українському надзвичайнику особисте психологічне розвантаження. Теж вочевидь за державний кошт. До таких акцій ніякий регіонал не насмілився би допетрити. Це хіба у стилі нафтових шейхів та султанів. Що подорожували з гаремом. Слава новітній українській владі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *