ОСТАННІ НОВИНИ

США не збираються припиняти тиск на Росію

|

Вашингтон виступає за продовження тиску на Російську Федерацію. Про це повідомляє “РБК-Україна”.

Як заявив прес-секретар Білого дому Джош Ернест, Вашингтон продовжить “ізоляцію” Росії до повного виконання мінських домовленостей. Адміністрація США виступила за надання подальшого тиску на Росію.

Вашингтон збирається продовжити тісну роботу з європейськими партнерами щодо надання додаткового тиску на Росію і продовження її “ізоляції” до тих пір, поки вона не почне робити кроки, передбачені мінськими домовленостями.

“На жаль, ми не побачили виконання мінських зобов’язань з боку Росії”, – сказав Ернест, додавши, що США і європейські партнери продовжать “ізоляцію Росії, щоб вона зазнала економічні витрати за дестабілізацію України”. Прес-секретар Білого дому також заявив, що Росія продовжує постачати бойовикам зброю, матеріали і навіть фахівців.

На конкретне запитання журналіста про можливість посилення санкцій проти Росії Ернест відповів, що США можуть чинити подальший тиск на Росію, зберігаючи санкції у поточному обсязі.

На його думку, збереження режиму санкцій зробить Росію більш ізольованою, а негативні наслідки цієї ізоляції будуть комбінуватися і погіршувати ситуацію в країні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *