ОСТАННІ НОВИНИ

Які відзнаки сьогодні отримали львів’яни від Садового

|

Нагородження2

Сьогодні, 1 травня, відбулась урочисте засідання Львівської міської ради, на якому вже традиційно вручили нагороди від громади міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Звання «Почесний громадянин міста Львова» за визначний внесок у розвиток національної культури, благодійну діяльність, активну громадянську та життєву позицію, підвищення авторитету м. Львова на державному і міжнародному рівнях присвоїли музиканту, лідеру гурту «Океан Ельзи» Вакарчуку Святославу Івановичу.

Нагородження3

«Тільки чесна якісна робота, тільки маленькі, але важливі історії персонального успіху кожного з нас дадуть в серці справжній патріотизм. Тому що патріотизм – це дуже високе і поважне слово, але воно не є ефемерним. Найбільше ви любите те, що створили своїми руками. І я бажаю всім нам і нашому рідному місту, щоб львів’яни завжди прославляли його ще багато сотень, а, може, й тисяч років, творячи для нього славу своїми власними руками. І нехай Бог нас береже. Слава Львову! Слава Україні!», – подякував Святослав Вакарчук.

«Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

Довгоочікуване звання «Львів’янин року» отримала шахістка Марія Музичук.  Після вручення нагороди мер міста Андрій Садовий пообіцяв, що допоможе відомій львів’янці з житлом. «Марія живе у Львові, але вона не має власного помешкання. Ми цього року виправимо цю річ», – зазначив Андрій Садовий.

«Дуже приємно тут знаходитись та отримати цю нагороду. Звичайно ми з сестрою будемо старатись і надалі показувати такий успішний результат. Дякуємо усім, хто за нас вболівав, підтримував та вірив. У наступних турнірах будемо і надалі робити усе можливе, щоб Україна перемагала на престижних змаганнях», – зазначила Марія Музичук.

Нагородження

На урочистій сесії Марії Музичук також вручили відзнаку імені Олени Степанівни.

У номінації «Шляхетна львівська родина» перемогла сім’я Ільницьких.

Це звання щорічно присвоюють родинам, кілька поколінь яких зробили вагомий внесок у розвиток наукового, духовного і культурного середовища Львова та України, збереження і поширення високих моральних цінностей у суспільстві.

«Ми дуже щасливі, що доля подарувала нам Львів – місто, яке в найважчі часи було охоронцем духовних цінностей всього нашого народу. Сьогодні ми бачимо тут високу духовність, бачимо, як воюють наші воїни на сході, бачимо, якою славою вони себе вкрили. Увесь Львів – це наша суцільна інтелігентна родина. Хай вона такою зростає, залишається й збагачується», – зазначив Микола Ільницький

Орден Лева» з рук мера міста Андрія Садового одержав віце-ректора Українського Католицького Університету Мирослав Маринович.

«Золотий Герб міста Львова» дістався президенту благодійного фонду «Збереження історико-архітектурної спадщини м. Львова» Андрію Салюку та генеральному директорові ТзОВ «Техніка для бізнесу» Оресту Блажиєвському .

Крім цього, мер міста нагородив ще 9 місцевих жителів за різні заслуги перед громадою.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *