ОСТАННІ НОВИНИ

Увага! Львівщиною розгулює бурий ведмідь, що втік з неволі

|

Vedmid

У Дрогобицькому районі з розплідника мисливських собак «Енейко», що розташований у селі Брониця Львівської області втік бурий ведмідь. Про це Львівському порталу повідомили зоозахисники.

Зоозахисники повідомляють, що цього ведмедя використовували як живий тренажер для мисливських собак. Захисники тварин попереджають, що цей ведмідь, який не звик до життя на волі, буде намагатися знайти собі будь-яку здобич, тому зустріти його можна буде не лише на природі, але й біля смітників та при дорогах. Як наслідок, усі мешканці Дрогобиччини наразі піддаються небезпеці, адже багато хто запланував відпочинок на вихідні у лісових зонах.

Як будуть вирішувати проблему владні структури – наразі невідомо.

«Ми неодноразово звертались до влади, попереджали про небезпеку. Остання перевірка була в квітні, і нам збрехали, що ведмедів передали до Синевиру. Насправді, їх переховували. От і маємо результат», – каже координатор заоозахисної компанії НЕЦУ Наталя Вишневська.

Нагадаємо, що за останні роки в розпліднику «Енейко» зоозахисники виявили низку порушень з правил безпеки та жорстокого поводження з тваринами.

Ілюстрація: brightwallpapers.com.ua

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *