ОСТАННІ НОВИНИ

Одеса – не Львів. За георгіївську стрічку затримуватиме міліція

|

Одеса

Сьогодні в Одесі на Куликовому полі пройшов загальногарнізонний інструктаж міліції.

Кілька тисяч міліціонерів та нацгвардійців з всієї України від сьогодні почали посилене патрулювання міста у зв’язку з загрозою масових заворушень, передає кореспондент Gazeta.ua

Для підсилення до міста з’їхалось дві тисячі силовиків з 14 областей. До них долучилось 500 активістів місцевого осередку “Правого сектору”, Самооборони та місцевих патріотичних організацій.

Одеса

Міліціонери патрулюватимуть місто озброєні автоматами та на бронетехніці. Перші патрулі виїхали одразу з Куликового поля. Розташовуватимуться на перехрестях вулиць.

“Всіх мітингувальників, які будуть проводити якісь заходи, особи повинні бути відкриті. Міліція буде реагувати жорстко, але відповідно до закону. Усі погодилися з тим, що на Куликовому полі буде панахида, а не якийсь партійно-політичний мітинг. Люди будуть поминати загиблих. Ставлення до георгієвської стрічки, як і до балаклав. За них затримуватимуть, – каже Іван Катеренчук, головний міліціонер області.

Одеса

Крім, цього, завтра на Куликовому полі будуть стояти металодетектори та посилені патрулі міліції. Не впускатимуть з партійною символікою.

Як  інформував Львівський портал, сьогодні, 1 травня, у Львові демонстрував прихильність георгіївській стрічці очільник Антифашистського комітету, комуніст Олександр Калинюк.  На щастя, на його червону кутку, а також на жовто-чорну стрічку ніхто не реагував, а відтак обійшлось без провокацій та сутичок.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *