ОСТАННІ НОВИНИ

З настанням весни на кордоні побільшало мігрантів

|

З початком весни на українському державному кордоні західного регіону активізувався процес нелегальної міграції. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив помічник начальника Західного регіонального управління ДПСУ, підполковник Володимир Шеремет, передає кореспондент Львівського порталу.

ВишкаВ.Шеремет повідомив, що з початку цього року на ділянці західного кордону прикордонники затримали 389 нелегальних мігрантів. Здебільшого це були мігранти із Сирії, які намагалися нелегально потрапити до країн Європи.

«На західному кордоні активізувався процес нелегальної міграції. Щоправда в основному по Закарпатській ділянці. Нелегальні мігранти в основному з Сирії. Також є поодинокі випадки затримання мігрантів по ділянці Львівського загону, це відділ прикордонної служби «Грушів». Так, нещодавно були затримані сирійці, грузини. Взагалі з початку року на ділянці кордону з Європейським союзом ми затримали 389 нелегальних мігрантів. А загалом було затримано 1022 особи через різні порушення», – розповів прикордонник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *