ОСТАННІ НОВИНИ

У Парку культури відбудеться виставка спортивних автомобілів  

|

У понеділок, 4 травня, у Центральному парку культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького львівський автоспортивний проект Drive Сity презентуватиме автомобілі провідних автогонщиків Львова. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львів’яни зможуть ближче роздивитися так звані «бойові» авто, на яких майстри спорту та чемпіони різних першостей України беруть участь та перемагають в ралі, автослаломі, драг-рейсінгу. Зокрема, свій автомобіль представить чинний чемпіон України з гірських автоперегонів Маркіян Клименко.

Вже наступного тижня більшість учасників акції вирушить до Буковеля, де змагатимуться за перемогу в чемпіонаті України з гірських автоперегонів.

«Drive Сity – відносно молодий проект, ми проводимо подібну акцію вдруге та сподіваємося, що для львів’ян стане хорошою традицією проводжати своїх автоспортсменів на змагання, оскільки для будь-якого спортсмена вкрай важливо

відчувати підтримку рідного міста», – зазначають організатори.

Drive City – проект, спрямований на представництво інтересів водіїв та створення платформи для їх ефективного спілкування.

Один з пріоріетних напрямків роботи Drive City спрямований на комплексний розвиток професійного і любительського автоспорту у м. Львові.

В рамках проекту передбачено, як організацію змагань професійного рівня та підтримку професійних пілотів, так і допомогу тим, хто тільки хоче спробувати себе в автоспорті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *