ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові влаштували Свято Миру 

|

см
У неділю, 26 квітня, Народна Самооборона Львівщини та «Громадський рух «Народний Контроль» влаштували у Львові Свято Миру.  До забав  для дітей та дорослих долучилося близько 400 людей. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба «Народного контролю».

см 4Зокрема, на святі відбувся концерт за участі шкільних колективів пісні і танцю, ансамблю скрипалів школи-інтернат ім. С. Крушельницької, танцювального гурту «Буга-Буга». Також львів’янам продемонстрували святкову програму команди культурно-мистецького центру «Супутник». Особливою цікавинкою концерту був виступ переселенця з Криму Арслана, який репом читав вірші Шевченка.

см 3Окрім концертно-розважальної програми, для дітей провели майстер-класи з плетіння віночків та ляльок-мотанок за участі майстрині Тетяни Фургали.

«Неділя пройшла на ура! Було дуже багато дітей. Всім так сподобалось Свято Миру, що ми вирішили організувати літом ще більше, можливо, вже із спортивними естафетами та конкурсами. Спробуємо долучити ще більше волонтерів, які б хотіли подарувати дітям забаву усмішок», – розповіли організатори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *