ОСТАННІ НОВИНИ

На травневі свята спокій львів’ян охоронятимуть 1770 міліціонерів

|

Під час відзначання Дня пам’яті та примирення, 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни працівники міліції будуть працювати у посиленому режимі. Про це розповів начальник Головного управління МВС України  у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, інформує прес-служба установи.

Для забезпечення правопорядку та безпеки дорожнього руху у місцях  проведення масових заходів 1, 8 та 9 травня буде задіяно понад 1700 працівників міліції.

Для належної охорони громадського порядку на вулицях міста та в інших громадських місцях у період вихідних та святкових днів до несення служби додатково будуть залучені працівники міліції із числа батальйону «Львів», батальйону судової міліції, роти конвойної служби та спеціального батальйону міліції.

«Ми звернулись до громадських організацій з пропозицією взяти участь у охороні громадського порядку під час травневих свят і отримали їхню згоду. Також я хочу звернутись до усіх громадян з проханням під час святкувань поводитись гідно, не порушувати закон та не піддаватись на провокації. Про всі випадки порушення громадського порядку повідомляйте за номером 102 або звертайтесь до найближчого правоохоронця. Винні у порушенні законодавства будуть притягнуті до відповідальності», – підкреслив Дмитро Загарія.

Фото: Львівський портал