ОСТАННІ НОВИНИ

Дні Батяра у Львові продовжено до 4 травня

|

Святкування Дня Батяра у Львові продовжено ще на один день. Отож, 1-4 травня у Львові  на площі Музейній (біля Домініканського собору) збируться усі, хто хоче більше дізнатися про батярів, стати частиною батярської культури,  відтворити настрій та запал, який панував у місті на початку ХХ століття, та разом відсвяткувати День Батяра у Львові. Про це Львівському порталу повідомили організатори свята.   

1 травня о 14.00 на другому поверсі у Львівській свічковій мануфактурі відомі батяри, Петро та Іван Радковці, проведуть відкриту лекцію про історію батярства у Львові. Міфи, легенди та чиста правда про батярів тільки на День батяра у Львові! 

2 травня відвідувачі свята мають змогу взяти участь у першому львівському ретро вело променаді «Батяри на роверах», що об’єднає людей, які цінують стиль та міські велосипеди. Організатори сподіваються, це стане щорічним дійством та своєрідною присвятою львівській батярській міській культурі початку ХХ ст. Старт о 13.00 на площі Музейній. У програмі велозаїзду: майстер-клас з лінді-хоп та соло-джаз, вивчення всесвітньо відомої лінійки Шим Шам, нагородження кращого чоловічого та жіночого образу, пікнік та чаювання, кіно у парку, виставка раритетних велосипедів, фотостінка, а також  ігри у петанг та крикет. Для участі необхідно зареєструватись.

Зазначимо, що на День батяра у Львові кожен може стати батяром та отримати батярське посвідчення. Цей документ засвідчує, що Ви є справжнім батяром, який любить файну забаву, справжній поціновувач гарних кобіт, почесний гість у всіх кнайпах, цінує добрі буцики, любить гарний дотеп та вміє повеселити себе та свою компанію і є почесним гостем на Святі Батяра.

Ілюстарція: організаторів