ОСТАННІ НОВИНИ

«Правий сектор» має вступити у лави української армії, до травневих свят - Турчинов

|

Секретар РНБО Олександр Турчинов наголосив на необхідності прискорити перехід справжніх патріотів, бійців «Правого сектору» до лав ЗСУ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Ради національної безпеки і оборони. 

Зокрема Турчинов зазначив, що після травневих свят залишається достатньо високою небезпека зриву Росією Мінських домовленостей та відновлення активних бойових дій російсько-терористичними угрупованнями.

 «Рік тому саме бійці добровольчих батальйонів, в тому числі і «Правий сектор» прийняли на себе удар ворога, давши можливість відродити зруйновану зрадниками армію, а сьогодні в лавах Збройних Сил та Нацгвардії захищають країну на східних рубежах», – зазначив О.Турчинов.

Також він додав, що перехід «Правого сектору» до сил ЗСУ потрібно здійснити якнайшвидше.

«Для того, щоб уникати штучно створених інцидентів є тільки один шлях – прискорити перехід до лав нашої армії справжніх патріотів, готових захищати країну не в інтернет-просторі або на мітингах, а на фронті», – підкреслив Олександр Турчинов.

Зазначивши, що цьому процесу немає альтернативи і військове керівництво разом з лідерами патріотичних рухів повинні повністю цьому сприяти, “знявши будь-які бюрократичні обмеження та зволікання на цьому шляху.

Фото: news.bigmir.net