ОСТАННІ НОВИНИ

Володар Голівудської премії імпровізаторів зачарував львівську публіку

|

Український піаніст та композитор, фіналіст шоу «Україна має талант» Євген Хмара учора, 28 квітня, у Львові в рамках свого першого всеукраїнського туру презентував унікальний музичний формат «Piano VS Dubstep» у супроводі естрадно-симфонічного оркестру. Про це інформує кореспондент Львівського порталу

Львівську публіку талановитий український композитор спочатку порадував композиціями зі свого першого альбому «КАЗКА», а потім презентував для неї твори з другого альбому «ZNAMENIE». Окремим композиціям зал аплодував стоячи. 

Особливістю нового альбому стало поєднання симфонічного оркестру з елементами жанру Dubstep. Спеціальним гостем програми стала фіналістка шоу «Х-Фактор» Дар’я Ковтун.
Перший всеукраїнський тур Євгена Хмари має благодійну мету. Частина коштів з проданих квитків піде на реалізацію благодійного проекту, які реалізовує міжнародний благодійний фонд UBB.

Довідка
Євген Хмара – український піаніст та композитор, фіналіст шоу «Україна має талант» та музикант шоу «Х-Фактор». Володар Голівудської премії імпровізаторів. У 2013-му році випустив дебютний альбом «КАЗКА». Восени 2014 року був представником від України на міжнародній конференції у Чікаго та Вашингтоні. Музикою хлопець займається з шести років, коли вперше записався до музичної школи. Там викладачі відразу сказали, що на нього чекає велике і творче майбутнє.

У вісім років Євген познайомився з музикантом з Франції – Дідьє Маруані. І в 2001 році Дідьє запросив його виступити з ним на одній сцені на фестивалі «Таврійські Ігри». Після такого тріумфу Євген Хмара виступив з Дідьє на головних сценах країни: «Палац Україна», НСК «Олімпійський», на головній площі в Дніпропетровську, а також в «Кремлівському Палаці» в Москві.

З 2004-го року його музична кар`єра починає розвиватися в Києві. Євген Хмара починає працювати з такими зірками як: Олег Скрипка, Костянтин Меладзе, Валерія, Sonique (France), Barbara Tucker (USA). А завдяки участі в TV-шоу «Україна має талант», вся країна почула його приголомшливу композицію «Казка», «Чарівний годинник» і «Глибина».

Фото: Львівський портал