ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни виступили проти будівництва на вулиці Котляревського, 49

|

Вчора ввечері, 28 квітня, на вулиці Котляревського, 49 відбулись громадські обговорення щодо будівництва житлово-офісної споруди. Люди виступили проти будівництва житлово-офісної споруди та будь-якої забудови на цій ділянці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За підсумком обговорень створено відповідне звернення із підписами, яке буде передано на розгляд до Львівської міської ради.

Як відомо 23 квітня депутати ЛМР проголосували та прийняли ухвалу про затвердження ТзОВ «Дублянибудпостач» проекту землеустрою щодо відведення та надання земельних ділянок на вул. І. Котляревського. Відповідне рішення підтримали 50 депутатів.

Згідно з ним, ТзОВ «Дублянибудпостач» затвердили проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надали ділянки на вул. І. Котляревського, 49 для будівництва та обслуговування житлово-офісної споруди. Площі наданих земельних ділянок становлять 0,0373 га та 0,0052 га.

Зараз на цих ділянках розміщені гаражі. Забудовник ТзОВ «Дублянибудпостач»  є власником гаражів і відводить землю під ці гаражі. На їх місці в перспективі планують будувати будинок.

Натомість жителі прилеглих будинків виступили категорично проти, вони  вважають, що тут не може бути ніякого будинку, що забудовник порушує державні будівельні норми. Розміщений поруч «Хоспіс» не дуже сумісний з будинком.

Ілюстрація: tvoemisto.tv