ОСТАННІ НОВИНИ

До дня Львова в місті облаштують стародавній квартал

|

У неділю, 3-го травня, з нагоди Дня Львова і 300-ліття Львівської пивоварні квартал у самому серці міста перетвориться на святковий майданчик, зазирнувши в який, гості та мешканці міста зможуть здійснити незабутню подорож у різноманітні історичні епохи Львова, познайомитися з його славетними субкультурами та вписати свою сторінку в літопис міста-легенди. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.  

Територія незвичного святкування буде обмежена двома вулицями – Староєврейською та Братів Рогатинців. 

Додамо, щоб пройти святковим розважально-історичним маршрутом пересічному гостю знадобиться зробити у середньому 300 кроків, кожен з яких стане маленькою віхою у спільній історії Львова та Львівської броварні.

Наприклад, тут можна буде познайомитися з ченцями, які за легендою заснували стародавню Львівську пивоварню 300 років тому, або спробувати свої сили під час майстер-класу з батярських танців, а також відчути себе справжнім ремісником XVIII-XIX століття та власноруч виготовити собі сувенір на пам’ять про День міста Львова.

 До речі, одним з центральних елементів території святкування стане зона побажань, оформлена у вигляді дошки, де кожен зможе привітати улюблене місто зі святом та розповісти, за що саме його любить. 

Олексій Олійнічук, директор Львівської пивоварні: «Львівське пиво за 300 років свого існування не тільки ввібрало в себе історію та легенди стародавнього міста Лева, але й перетворилося на один із символів Львова. Цього року бренд вже традиційно підтримує святкування Дня Львова та запрошує мешканців та гостей міста відзначити ще одну значущу подію – 300-річчя славної Львівської пивоварні. Разом зі «Львівським» ви зможете поринути в атмосферу 1715 року, познайомитися із самим Робертом Домсом, пожартувати з батяриками та зробити селфі на повітряній кулі. Приходьте та святкуйте разом зі «Львівським» – буде весело!» 

Фото: www.gazeta.lviv.ua