ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили чотири крадені автівки

|

Працівники Державтоінспекції Львівщини викрили чотири випадки підробки документів на авто. Три такі факти виявили під час нагляду за дорожнім рухом у місті Червонограді, ще один – у Пустомитівському районі, на автодорозі «Київ – Чоп». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДАІ Львівщини.

Днями у Червонограді інспектори ДАІ зупинили легковик «Audi». За кермом цього авто був 28-річний мешканець Сокальського району. Молодик пред’явив правоохоронцям свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Однак при перевірці виявилось, що цей документ – «липовий». Звіривши інформацію, зазначену у свідоцтві, із базою даних ДАІ, правоохоронці виявили чимало розбіжностей. Зокрема, у «техпаспорті» було вказано інший номер кузова.

Автомобіль та водія доставили до Червоноградського міськвідділу міліції.

Того ж дня співробітники Державтоінспекції виявили ще два схожих випадки. При перевірці іномарки «Volkswagen Polo», якою керував 28-літній місцевий мешканець, виявили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу із ознаками підробки. Згодом з’ясувалося, що номер кузова, зазначений у цьому документі, не співпадає із базою даних ДАІ. Такі ж розбіжності правоохоронці виявили у «техпаспорті», який пред’явив 61-річний житель Червонограда, керманич автомобіля «Daewoo Lanos».

Наступного дня неподалік села Липники інспектори ДАІ виявили фальшиві документи на автомобіль «Mercedes-Benz», яким кервав 19-літній юнак із Стрийського району. Іномарку було доставлено до Пустомитівського райвідділу міліції.

Перевірки тривають.

Фото: www.mukachevo.net