ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині правоохоронці вилучили марихуани на 150 тисяч гривень

|

Працівники міліції перешкодили мешканцю Волинської області збути в Радехівському районі майже чотири кілограми марихуани. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

Працівники Радехівського райвідділу міліції виявили у 39-річного водія автомобіля Рено-Кенго два поліетиленові пакети, наповнені подрібненою речовиною рослинного походження загальною масою майже чотири кілограми. Речовина у пакетах схожа на наркотичний засіб – марихуану.

«Ми встановили, що водій – мешканець Горохівскього району Волинської області. Чоловік перевозив марихуану з Волині у Радехівський район. Тут він мав намір продати її. За цінами «чорного ринку» вартість цієї партії становить приблизно 150 тисяч гривень», – повідомив начальник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Володимир Білоус.

Вилучену речовину направлено в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при ГУМВС України у Львівській області для проведення експертизи.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Ілюстрація zdorovushko.ru