ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові українське класико «Шахтар» - «Динамо»

|

«Арена Львів» стане сьогодні полем центральної битви 21 туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем`єр-ліги України. В одному з ключових матчів національної першості зійдуться чинний чемпіон країни донецький “Шахтар” та нинішній лідер чемпіонату київське “Динамо”, повідомляє Укрінформ.

Після 20 турів “Динамо” на 5 очок випереджає “Шахтар”, який посідає другу позицію у турнірній таблиці. У першому колі “біло-сині” обіграли “помаранчево-чорних” (1:0), перервавши свою безвиграшну серію з “гірниками” у Прем`єр-лізі, яка тривала три попередні сезони поспіль.

Загалом у чемпіонаті України команди зустрічалися 46 разів. “Динамо” здобуло 19 перемог, “Шахтар” – 15, ще 12 протистоянь завершилися внічию. Різниця м`ячів – 63:52 на користь “Динамо”.

Також всім шанувальникам футболу нагадують, що у зв’язку з матчем «Шахтар» – «Динамо»  до стадіону сьогодні їздитиме додатковий транспорт. Окрім цього, з 17.30 год працюватимуть також 2 шатл-баси: від пл. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка.

Усі тролейбуси – № 20, № 25 і № 3 – та автобусні маршрути – № 3А, № 10, № 25 і № 40 – будуть працювати у повному складі в режимі робочого дня. Розвезення футбольних вболівальників громадським транспортом буде продовжено до 24.00 год. Після завершення матчу додатковими автобусами також можна буде дістатись до площі Петрушевича та кінотеатру ім. О. Довженка.

Додамо, що центральний поєдинок 21 туру Прем’єр Ліги України з футболу розпочнеться о 19:30.

Фото:  uafootball-ukr.segodnya.ua