ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі знову гаряче. Де зосередилися бойовики (мапа)

|

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою, але знаходиться під повним контролем українських військових. Запевнив сьогодні під час брифінгу речник Адміністрації президента України з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

А.Лисенко повідомив, що за минулу добу ворог застосовував як стрілецьке так і важке озброєння. Зокрема, бойовики 17 разів обстріляли наші позиції з 120-мм мінометів та один раз зі 122-мм артилерії, яка була застосована в районі населеного пункту Зайцеве Донецької області.

 

Найгарячішими точками на Донецькому напрямку залишається район Донецького аеропорту та передмістя Горлівки. Бойовики зосередили свої напади на Авдіївці, Пісках, Опитному, і Водяному. «Крім того, в районах Мар’їнки та шахти Путилівської бойовики здійснили спробу штурму наших позицій. Українські військові дали потужну відсіч окупантам і вийшли з боїв без втрат», – сказав Андрій Лисенко.

На Маріупольскому напрямку противник в чергове атакував позиції Національної гвардії України та українських військових поблизу Широкиного.

На Луганському напрямку найбільша активність бойовиків спостерігалася біля Щастя та Сокільників.

Фото: ДПСУ
Інфографіка: РНБОУ