ОСТАННІ НОВИНИ

Щастя обстріляли з гранатометів. Бойовики влучили в частину з НС

|

Учора, 23 квітня, бойовики, що закріпилися на правому березі Сіверського Донця, знову обстріляли місто Щастя з автоматичних гранатометів. Про це на своєму сайті повідомив керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля, передає кореспондент Львівського порталу.

Вогонь вівся з боку Веселої Гори й тривав півгодини – з 20.10 по 20.40. Кілька гранат потрапили в міст через річку, ще кілька залетіли в частину Державної служби з надзвичайних ситуацій, що розташована поруч. У результаті обстрілу пошкоджена будівля ДСНС (розбитий дах, посічені осколками стіни, двері й вікна). Ніхто з військовослужбовців чи мирного населення не поранений і не загинув.

Нагадаємо, що попередній обстріл Щастя відбувся в середу (22.04), тоді бойовики вели вогонь із автоматичних гранатометів у бік теплоелектростанції.

Крім Щастя бойові дії протягом минулої доби велися також у Кримському (в районі протитуберкульозного санаторію на околиці села періодично спалахували перестрілки) та Троїцькому (тут були обстріляні позиції наших військових). Руйнувань інфраструктури чи житлового сектору немає, інформація про постраждалих людей не надходила.  

Фото:  УНІАН