ОСТАННІ НОВИНИ

Львівяни зможуть оформити субсидії до кінця червня

|

Мешканці Львова, які з належних причин (відрядження, хвороба тощо) не змогли вчасно звернутися за призначенням субсидії протягом трьох місяців зможуть оформити пільгу на оплату комунальних послуг з моменту виникнення права – тобто, з квітня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

В управлінні соціального захисту наголошують, що мешканці мають змогу звернутися із заявою про призначення субсидії навіть до кінця червня, щоб отримати її з квітня (з місяця підвищення тарифів на ЖКП) чи з травня. При цьому враховуватиметься право на призначення житлової субсидії для кожної сім’ї у кожному конкретному місяці (квітні, травні), з якого призначатиметься субсидія.

Сім’ям, які отримували житлову субсидію протягом опалювального періоду 2014/2015 року, субсидія на наступний період призначається на підставі раніше поданих документів.

Сім’ям, у яких не закінчився термін призначення субсидії, з підвищенням тарифів буде автоматично (без звернень громадян) проведено перерахунок розміру чинної субсидії в межах терміну її призначення. 

Для зручності мешканців правильно заповнені заяву про призначення житлової субсидії та декларацію до відділів соціального захисту можна надіслати поштою.

У відділах соціального захисту працюють телефонні гарячі лінії, зателефонувавши на які можна отримати інформацію щодо житлових субсидій, в тому числі й порядку заповнення бланків заяви та декларації, а також записатись на прийом на бажані день та годину. Разом з тим, записатись на прийом можна і через мережу Інтернет, зайшовши на сайт управління соціального захисту «Львів соціальний»: social.lviv.ua.

Прийом громадян у «Єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться: понеділок – з 13 до 19 год.; вівторок-четвер – з 08 до 19 год.; п’ятниця – з 09 до 14 год.

 

Контакти відділів соціального захисту районів міста Львова:

 

Галицький:

тел.:  261-44-50

(вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:

тел.:  235-71-62

(вул. Театральна, 10)

Залізничний:

тел.:  295-82-28

(вул. І. Виговського, 34)

Франківський:

тел.:  237-50-81

(вул. Генерала Т. Чупринки, 85)

Шевченківський:

тел.:  252-28-40

(вул. В. Липинського, 11)

Сихівський:

тел.:  254-64-80

(просп. Червоної Калини, 66)

Фото: voladm.gov.ua