ОСТАННІ НОВИНИ

Прихильники терористів з «ДНР» і «ЛНР» масово тікають з російських соцмереж - Геращенко

|

Прихильники російських бойовиків почали масово видаляти сторінки в соціальних мережах. Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник міністра внутрішніх справ, народний депутат від “Народного Фронту” Антон Геращенко, передає Еспресо.TV.

За словами Геращенка, його запитують, скільки він платить за безкоштовну рекламу сайту Миротворець і самого себе на російському ТБ.

«Відповідаю – нічого не плачу. Просто мабуть наша робота по створенню бази даних сепаратистів і терористів “Миротворець” так їх дістала, що хоч вовком вий. За оцінками інтернет аналітиків за останній тиждень в Соц мережах: в Контакте і в Однокласниках закрилося до 60% акаунтів систематичних укроненависників, які раптом побачили, що бути терористом, сепаратистом, закликати до розколу України, або воювати проти народу України стає небезпечно», – написав Геращенко.

Геращенко також повідомив «ватних користувачів», що за ними стежать. 

«За тобою стежать в соціальних мережах. Твої акаунти скріншотяться, зв`язки аналізуються. Але ж так хотілося пофорсити, покрасуватися фотками з “Новоросії” при повному параді, в амуніції з автоматом з підствольника! Тепер бажання поменшало. Та вже пізно. Все зафіксовано і збережено в базах даних сайту “Миротворець”, відкритого для співпраці зі спецслужбами всього цивілізованого світу», – поглузував з “втікачів” Геращенко. 

Фото:  www.tourdnepr.com