ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали зловмисника, який порізав пішохода у Львові

|

Правоохоронці Львівщини затримали під Львовом зловмисника, котрий підозрюється у нападі із застосуванням холодної зброї на одній із вулиць Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

За даними міліції, до Личаківського райвідділу міліції, 19 квітня, надійшло повідомлення від чергового Центральної військового шпиталю Західного оперативного командування. Лікар повідомив, що до них за допомогою звернувся чоловік з ножовими пораненнями.

Слідчо-оперативна група встановила, що потерпілий – 34-річний мешканець Львова. Зі слів чоловіка, напад на нього трапився близько восьмої години вечора на одній з вулиць міста, а особа нападника із ножем йому не відома.

Санкція статті передбачає до восьми років тюрми.

За словами заступника начальника Львівського міського управління міліції Олександра Костенюка, сьогодні, 23 квітня, правоохоронці встановили та затримали особу зловмисника. За заподіяння тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

«Тілесні ушкодження потерпілому заподіяв 31-річний львів’янин, котрий вже був раніше судимим. Затримали його працівники міліції біля Львова у будинку, в якому він переховувався», – уточнив капітан Костенюк.

Досудове розслідування триває.