ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підлітків вчитимуть толерантності

|

Сьогодні, 23 квітня, працівники відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть виховний захід «Будьмо толерантні». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Мета події – формування у молодого покоління толерантного ставлення до осіб з особливими потребами.

Під час заходу організатори планують показати підліткам художній фільм «Винні зірки» – історію дівчини, яка боролася зі смертельною недугою та знайшла підтримку і любов.

«Перехідний вік характеризується якісними змінами у інтелектуальній та емоційній сфері особистості підлітка. Ці зміни породжують новий рівень самосвідомості дитини. Поряд з цим максималізм, самоствердження, відчуття так званої дорослості призводять до проявів жорстокості у ставленні до ближніх. Перегляд фільму соціального спрямування яскраво демонструє, що не слід сприймати життя і близьких людей як належне, адже поруч з нами є люди з особливими потребами (фізичними вадами, недугами, психоемоційними проблемами), які потребують підтримки і розуміння. Не будьмо байдужими – адже сила людини у її серці», – розповіла Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Перегляд фільму відбудеться у приміщенні Залізничної районної адміністрації за адресою:  вул. Виговського, 34 (каб. № 9).

 

Фото: Соціальні мережі