ОСТАННІ НОВИНИ

На російській арені ЧС-2018 сварка будівельників закінчилася стріляниною

|

Працівника будівництва “Зеніт-Арени” в Санкт-Петербурзі поранили в голову з травматичного пістолета під час конфлікту на споруджуваному стадіоні.

За попередніми даними, постраждалий знаходиться в одній з лікарень міста у важкому стані, повідомляє Espreso з посиланням на “Фонтанку“.

Напередодні на будівництво приїхала бетономішалка. Розвантажившись, водій почав мити машину, після чого до нього підійшов працівник і зробив зауваження. Після словесного конфлікту водій дістав травматичний пістолет і вистрілив у бік будівельника тричі, двічі потрапивши в голову.

Стадіон на Крестовському острові в Санкт-Петербурзі почали будувати ще в 2007 році, після чого терміни завершення робіт декілька разів переносилися. Введення стадіону в експлуатацію заплановано на 2016 рік.

За даними Главгосекспертизи за 2013 рік, вартість будівництва становить майже 35 млрд. рублів.

Споруда стане домашньою ареною петербурзького “Зеніту”, прийме матчі Кубка Конфедерацій-2017 і чемпіонату світу з футболу-2018.

Як уже повідомлялося, два тижні тому в російському Волгограді при будівництві готелю, який прийматиме гостей чемпіонату світу-2018 з футболу, завалилася частина конструкцій.