ОСТАННІ НОВИНИ

Поки Садовий «бавиться» з трамваєм на Сихів, на вулиці Київській руйнуються будинки

|

Депутати Львівської міської ради просять міського голову Львова Андрія Садового відреагувати на прохання львів’ян і відремонтувати вулицю Київську, передає кореспондент Львівського порталу.

Зокрема, депутат Львівської міської ради Анатолій Крачковський зачитав звернення мешканців вул. Київської до А.Садового, в якому вони просять міського голову відремонтувати дорожнє полотно, через яке пролягає трамвайна колія.

«Люди скаржаться, що на цій вулиці неможливо жити через сильний шум. Але найгірше те, що будинки руйнуються через вібрацію під час того, як проїжджає трамвай. Штукатурка сиплеться, підвали руйнуються, по будинках утворюються тріщини. Мешканці побоюються, що кам’яниці можуть зруйнуватися. На їхні звернення до міської ради, вони отримували відповідь про те, що спершу потрібно побудувати трамвай на Сихів», – зазначив А.Крачковський.

Водночас депутат запропонував меру особисто поспілкуватися із мешканцями вулиці, будинки яких руйнуються.

«Пане Садовий, цю проблему потрібно вирішувати. Ось поїдьте поспілкуйтеся з мешканцями вул. Київської, вони вам розкажуть про те, як їм живеться», – додав А.Крачковський.

Ілюстрація dyvys.info