ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові визначили найкращу «олімпійську писанку»

|

У Львові нагородили переможців конкурсу «Олімпійська писанка». На цю подію з’їхалися 34 найкращі митці із п’яти областей України. Робота «Олімпійське тріо» Наталії Карабін, учениці Золочівського Центру дитячої та юнацької творчості, перевершила очікування колегії журі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Мені сподобалися всі роботи. Я побачив спорт і прагнення до миру та добра, – зазначив олімпійський чемпіон Олександр Петрів, який працював у колегії журі. – Кожен із сотні учасників є переможцем».

Справжню динаміку спорту, яку відобразили у роботах конкурсанти, гості побачили під час церемонії нагородження. На сцені виступали учасники Театру спорту – лауреати міжнародних, всеукраїнських фестивалів та конкурсів зі спортивної акробатики, художньої гімнастики, циркового мистецтва. А також танцювальні колективи «ArtDance» та «Браво» – переможці міжнародних і всеукраїнських конкурсів.

«У 2016 році буде ювілейний конкурс. Одного із переможців запросимо у колегію журі. Наживо створюватимуться спортивні писанки у додатковому майстер-класі. Переможець отримає п’ять тисяч гривень. Вірю, що п’ять олімпійських кілець, які символізують єдність усіх континентів, будуть міцно триматися в руках ангела миру», – повідомила керівник проекту Іванна Литвинець.

Організатори: культурно-мистецький відділ Львівського державного університету фізичної культури та громадська організація «Школа Великих українців».

 

Фото: ЛМР