ОСТАННІ НОВИНИ

Боєць «Правого сектору» «помер» і знову народився

|

Сьогодні, 22 квітня, у Львівській центральній військовій клінічній лікарні відбулась зворушлива подія. Скромного та водночас позитивного бійця Добровольчого українського корпусу, який отримав важке поранення у зоні АТО, й перебував у Львові на лікуванні, зустріли побратими із «Правого сектора» поблизу шпиталю, та силами організації повезли у рідне місто. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

29 грудня – це день, про який Іван згадує хоча жартома, але з поглядом людини, яка померла і знову народилась. Адже це день, коли через необережність чоловік не одягнув каску, та отримав поранення. Спочатку воїн перебував на лікуванні у Дніпропетровську, потім  його перевезли до Києва, а далі він опинився у Львові, де вже два місяці на реабілітації. Військовий розповідає, що лікування обійшлося достатньо дорого, але завдяки коштам, які передали волонтери та прихильники «Правого сектора», вдалось вийти зі складної ситуації.

Іван відмітив, що за  увесь час перебування в зоні АТО, він шкодує лише про те, що не одягнув вчасно каску і запевняє, що надалі буде обережним. Адже, одразу після одужання, планує повернутись у зону бойових дій.

Цікавим є те, що військовий  вірить у щасливі амулети, тому завжди носив браслет на руці. Іван переконаний, що амулет зможе допомагати йому аж до перемоги. Він вірить, що завдяки цьому  захисту йому вдалось вижити після поранення, яке отримав в Пісках, та складної операції. Військовий запевняє, що з браслетом тепер ніколи не розлучатиметься.

Він розповів, що в рідному місті Сколе, що на Львівщині, на чоловіка чекають рідні, друзі та смачна вечеря. 

 

 чФото: Львівський портал