ОСТАННІ НОВИНИ

З ДАІ Львівщини вигнали двох хабарників

|

На Львівщині з органів внутрішніх справ звільнено двох інспекторів ДАІ, котрі вимагали неправомірну вигоду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

За даними міліції, двох працівників Державтоінспекції, котрі вимагали неправомірну вигоду у розмірі п’ятдесят гривень за не притягнення до відповідальності водія, котрий керував автомобілем без належних документів та номерних знаків, звільнено з органів внутрішніх справ.

«Встановлено, що 5 березня у Старосамбірському районі на трасі Львів – Ужгород інспектори ДАІ зупинили автомобіль Нісан, котрий рухався без номерних знаків. Під час перевірки інспектори встановили, що у водія також відсутні документи про реєстрацію транспортного засобу», – йдеться у повідомленні відомства.

Водій та пасажир автомобіля пояснили, що Нісан був пригнаний з Республіки Польща і використовувався у зоні АТО, де був пошкоджений. Далі автомобіль був доправлений у Старий Самбір для ремонту.

Окрім того, зі слів пасажира Нісана, він дав інспекторам п’ятдесят гривень і ті дозволили їм їхати далі. За якийсь час патрульний автомобіль ДАІ був заблокований активістами Старосамбірської Самооборони.

В результаті службового розслідування, двох інспекторів ДАІ «за грубі порушення Закону України «Про міліцію», дискредитацію звання працівника органів внутрішніх справ та вимагання неправомірної вигоди», звільнено з органів внутрішніх справ.