ОСТАННІ НОВИНИ

Нетверезі міліціонери влаштували бійку в нічному клубі – ЗМІ

|

Нетверезі міліціонери побили власника херсонського нічного клубу та відвідувача.

Про це повідомляє “Центр журналістських розслідувань” з посиланням на Facebook-користувача Дмитра Акулова, Українська правда.

“15 квітня в Україні святкували День працівника карного розшуку. Відзначити цю подію вирішили працівники Суворовського РУВС Херсона, і пішли “тусити” в нічний клуб “Ego”, – написав Акулов.

“Вони тривалий час відпочивали в стрип-холі і увійшли в такий стан, коли море по коліно, а всіх, хто проходять повз і подивилися криво на твою кепку, потрібно несамовито побити до напівсмерті, що, власне, і сталося”, – додав він.

Як розповіли Акулову очевидці подій, “один з відвідувачів закладу, 44-річний Костянтин Катанов став жертвою декількох нетверезих співробітників міліції і був побитий до такого стану, що зараз лежить з численними гематомами та струсом мозку в обласному відділенні нейрохірургії”.

“Крім Катанова був побитий і власник нічного клубу, який намагався розборонити бійку”, – додав Акулов.

На сайті управління МВС у Херсонській області 21 квітня з`явилося повідомлення про те, що прокуратура Херсонської області відкрила кримінальне провадження за фактом можливого перевищення службових повноважень працівниками Суворовського райвідділу.

“За вказівкою начальника УМВС Артура Мерікова інспекцією з особового складу УМВС проводиться службове розслідування для з`ясування всіх обставин конфліктної ситуації між міліціонерами і цивільними особами. За результатами розслідування винні будуть притягнуті до відповідальності”, – сказано в повідомленні.