ОСТАННІ НОВИНИ

Які обов’язки ляжуть на плечі нової патрульної поліції

|

Вчора Арсен Аваков та Ека Згуладзе презентували у Львові нову реформу від МВС. Тепер в нашому місті  ДАІ та патрульно-постову службу переформатують у нову структурну одиницю –  патрульну поліцію. У майбутніх поліцейських будуть високі зарплати і значно більше обов’язків. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.  

Тепер поліцейський у Львові, чи в будь-якому іншому українському місті повинен патрулювати визначену територію (пішки, на патрульному автомобілі або на інших транспортних засобах) та забезпечувати охорону громадського порядку; надавати інформацію пішоходам та водіям транспортних засобів; перевіряти та фіксувати будь-які порушення законодавства і виписувати штрафи; приймати та передавати інформацію по рації, реагувати на правопорушення, виїжджати на місце події і вивчати скарги громадян; реагувати на виклики щодо побутових правопорушень (проявів домашнього насильства тощо); надавати невідкладну допомогу потерпілим від суспільно небезпечних діянь, нещасних випадків, особам з обмеженими фізичними можливостями та особам, що втратили можливість самостійно пересуватися; здійснювати оперативно-розшукові заходи та слідчі дії з метою виявлення і попередження злочинів та інших правопорушень.

Нагадаємо, що  Усі бажаючі стати полісменами можуть заповнити електронну анкету на сайті МВС, або за адресою – Львів, вул. Коперника, 15. Заяви приймають із понеділка по п’ятницю із 09:00 – 18:00 год. При собі необхідно мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код і водійські права. Конкурсний набір триватиме до 13 травня 2015 року. Детальніше про те, як з львів’ян робитимуть крутих поліцейських читайте у статті Патрульна реформа. Як з львів`ян робитимуть крутих поліцейських.