ОСТАННІ НОВИНИ

В зоні АТО значно активізувалися снайпери бойовиків

|

Російсько-терористичні війська здійснили протягом минулої доби 10 обстрілів позицій Збройних сил України в зоні АТО зі120 мммінометів, а також 4 рази задіяли танки

Про це під час брифінгу заявив речник штабу АТО Андрій Лисенко, повідомляє Еспресо.TV.

“Протягом минулої доби обстановка в зоні АТО зберігалася стабільно напруженою і контрольованою. Вчора наші позиції 10 разів були обстріляні з 120-міліметрових мінометів та 4 рази – з танків”, – сказав він.

Також вчора фіксувалася робота ворожих БМП.

Крім того, значно активізувалися снайпери бойовиків – зафіксовано 4 випадки їх роботи у Авдіївці, Пісках та Щасті.

“Незважаючи на ці провокації, наші військовослужбовці тримають периметр по всій лінії розмежування, і готові до будь-яких підступів противника”, – підкреслив речник штабу АТО.

Точки найбільш запеклого протистояння між нашими військовими і противником за минулу добу були: на Маріупольському напрямку – с. Широкине, на Донецькому напрямку – район аеропорту та передмістя Горлівки (Майорськ та Ленінське), на Луганському напрямку – м. Щастя, а також с. Сизе Станично-Луганського району. В селі Сизе, зокрема, вчора відбулося бойове зіткнення з застосуванням стрілецької зброї. Щільним вогнем у відповідь наші бійці змусили противника відступити.

Нагадємо, Лисенко також повідомив про те, що Росія пропонує амністію ув’язненим в обмін на згоду воювати на Донбасі і вступ до лав бандформувань “ДНР”і “ЛНР”.