ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розшукують зниклу стриянку

|

Стрийським МВ ГУМВС України у Львівській області  розшукується безвісті зникла Терещенко Олена Олександрівна, 14.03.1987 р.н., мешканка м.Стрий,  яка  8 квітня 2015 року вийшла з дому та досі не повернулася. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Прикмети: зріст 160-161 см, худорлява, плечі трішки опущені, обличчя  овальне, бліде, брови дугоподібні, широкі, очі карі, ніс прямий, губи середньої товщини,  волосся  пряме, коротке, темне,  розмір ноги37 см, носить взуття більшого розміру 40-42 см, глухий голос, вимова не виразна без акценту, розмовляє швидко, а при погіршенні стану здоров’я, навпаки, повільно. Жінка  перебуває  на обліку в лікаря-психіатра.

 

Могла бути одягнена:  у куртку до колін зеленого кольору з плащової тканини  або у коричневу вельветову коротку куртку, темні штани (не джинси). Мала з собою пенсійне посвідчення, видане на її ім’я.

Усім, кому відомо про місцезнаходження безвісті зниклої  Терещенко О.О, правоохоронці просять повідомити за тел.102 або звернутися до найближчого райвідділку міліції. 

Фото: provce.ck.ua