ОСТАННІ НОВИНИ

Atlasjet Україна отримала чартерні рейси до Болгарії, Чорногорії та Хорватії

|

Авіакомпанія «Атласджет – Україна» розпочне міжнародні авіаперевезення зі Львова із трьох чартерних рейсів до Болгарії, Чорногорії та Хорватіїю Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Державіаслужби України.

За даними відомства, Державіаслужбою отримано і задоволено заявку авіакомпанії «Atlasjet Україна» на здійснення з червня 2015 року чартерних рейсів зі Львова до Бургасу (Болгарія), Тівату (Чорногорія) і Спліту (Хорватія).

Усі інші заявки, що находитимуть в подальшому від авіакомпанії, будуть розглянуті Державіаслужбою у встановленому порядку і задоволені у спосіб, передбачений чинним законодавством та укладеними міжнародними договорами в сфері повітряного сполучення.

Як відомо, раніше в Мінінфраструктури запевняли, що до початку літа 2015 року українська «донька» турецької компанії Atlasjet розпочне здійснювати міжнародні та внутрішні рейси зі Львова та інших міст України. Базовим аеропортом авіакомпанії «Atlasjet Україна» стане саме аеропорт «Львів» імені Данила Галицького.

Авіакомпанія розпочне польоти на чотирьох літаках Аеробус 320, і планує поступово збільшуючи флот до 15 нових лайнерів.

15 квітня «Atlasjet Україна» надала у Державіаслужбі (ДАС) необхідні документи для отримання дозволів на чартерні рейси зі Львова, Києва та Одеси. Перевізник також визначився з пріоритетними напрямками і подасть у ДАС заявки на першочергові регулярні маршрути.

Наразі достеменно невідомо про долю інших авіарейсів, які кілька днів тому анонсували у Міністерстві інфраструктури України.

Ілюстрація: Мінінфраструктури