ОСТАННІ НОВИНИ

Жінки-журналістки мають шанс на навчання у США

|

Міжнародний Жіночий Фонд ЗМІ, основним акцентом діяльності якого є права людини та соціальна справедливість, запрошує подати заявку для отримання стипендії Елізабет Нюффер для жінок-журналісток. Семимісячна програма триватиме з вересня 2015 року по березень 2016 року. Учасниця перебуватиме в Центрі міжнародних досліджень Массачусетського технологічного інституту в Кембриджі. Про це повідомляє сайт Велика ідея, передає кореспондент Львівського порталу.

Кандидатки повинні бути жінками зі щонайменше трьома роками професійного досвіду в журналістиці, та працювати у друкованих чи онлайн-ЗМІ, на радіо чи телебаченні. Подати заявку мають право журналістки зі всього світу. Кандидатки повинні відмінно володіти письмовими та усними навичками з англійської мови, щоб повною мірою отримувати користь від програми.

Кандидатки повинні надати письмові рекомендації від редактора або мати відповідний послужний список публікацій в ЗМІ. 

Фіксована стипендія надаватиметься для покриття витрат на житло, харчування і наземний транспорт під час проходження стажування. Також будуть повернені кошти на авіапереліт з країни стажерки до Вашингтону і у зворотньому напрямку. 

Заповнена заявка містить такі документи: 
– Заповнена форма заяви (включаючи підпис та дату); 
– Два заповнених рекомендаційних формуляри; 
– Підтвердження володіння англійською мовою; 
– Резюме; 
– Приклади робіт. 

Заповнену форму заявки та всі супровідні документи необхідно відправляти на електронну адресу [email protected] з темою листа: «IWMF Elizabeth Neuffer Fellowship: [Ваше ім’я]».