ОСТАННІ НОВИНИ

Як львів’янам знайти свою найближчу тривожну кнопку

|

Державна служба охорони забезпечує централізовану пультову охорону об`єктів усіх форм власності та будь-якого ступеня складності, використовуючи технічні засоби охорони та системи тривожної сигналізації. Про це інформує УДСО при ГУМВС України у Львівській області, передає кореспондент Львівського порталу.

 Так тривожні кнопки встановлюються в громадських місцях, аптеках, супермаркетах, ресторанах, розважальних закладах та ін.

 Знайти розташування тривожної кнопки можна за допомогою спеціальної вказівки-наклейки з написом «Терміновий виклик міліції».

Кожен громадянин, який став свідком чи потерпілим внаслідок вчинення правопорушення, має можливість звернутися з проханням викликати міліцію до адміністрації об`єкту, де знаходиться кнопка тривожної сигналізації.

 ЗНАЙДИ розташування кнопок тривожного виклику міліції на маршруті свого щоденного пересування і найближчу до твого місця проживання, ця інформація зможе допомогти тобі, будь-якому перехожому вберегтися від злочинних посягань, або затримати зловмисника «гарячими слідами».