ОСТАННІ НОВИНИ

Як виглядає щастя. Демобілізований боєць вперше обійняв 5-місячного сина

|

16 квітня Стрий зустрічав бійців, які прибули зі Сходу України на демобілізацію. Молодь з національними прапорами та вигуками «Герої!» супроводжували земляків до Народного дому, де їх чекали рідні та волонтери ГО «Майдан Стрийщини», пише Новий погляд

Троє стриян та двоє дрогобичан з 24-ї механізованої бригади рік передували у зоні бойових дій. Щойно вийшовши з автомобіля на рідній землі їх чекали квіти, символічний келих шампанського, слова подяки і обійми з рідними. 

Солдат-навідник БМ-21 «Град» Іван Кожокар вперше побачив 5-місячного сина Остапа. «Тепер я його з тиждень з рук не відпущу. Увесь час мріяв пригорнути свою кровиночку, – схвильовано сказав боєць. – Служили вірою і правдою. Якщо не дай Бог, доведеться знову йти захищати Україну, без вагань ми зі своїми побратимами вирушимо на передову. Нам є за що воювати». 

Бійці дякували волонтерам, підтримку яких відчували постійно. Їхня бригада побувала у найпекельніших місцях . Довелося не раз зазирати у вічі смерті. Попереду адаптація до мирного життя. 

Фото: Наталія Карпенкова