ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові військові капелани разом із ліцеїстами стрибали з парашутами

|

17 квітня в рамках військово-фізичної підготовки учнів Ліцею ім. Героїв Крут відбулися стрибки з парашутом поблизу м. Львова. Про це інформує портал Капеланство.інфо.

У заході взяло участь близько 100 хлопців. Зокрема, підтримати та стати поруч юнаків прибули о. Андрій Сіданич – капелан Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Крут, а також о. Андрій Хомишин – капелан Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону. Перед польотом для молоді фахівці провели інструктаж, а також спільно відпрацювали техніку стрибка. А перед посадкою усі спільно помолилися та попросили Божого благословення. По завершенні стрибків юнаки робили фотографії та на пам’ять ділилися із душпастирями враженнями.

Стрибки з парашутом учнів Ліцею ім. Героїв Крут відбуваються щороку. Протягом навчання більшість юнаків беруть участь у стрибках, що стає добрим військовим досвідом. Капелани слідуючи своєму гаслу «Завджи поруч» долучилися до підготовки юнаків, щоб своїм прикладом та душпастирською опікою підтримати хлопців у такий хвилюючий для них момент.