ОСТАННІ НОВИНИ

Аваков надав охорону заляканій Олені Бондаренко

|

Міністерство внутрішніх справ виділить охорону колишньому народному депутату від Партії регіонів Олені Бондаренко в зв`язку з отриманням нею погроз на свою адресу.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

“Екс-нардеп і громадський діяч повідомила про те, що упродовж останнього дня отримала багато повідомлень загрозливого характеру. За заявою Олени Бондаренко їй буде виділено охорону. Вона також висловила вдячність главі МВС України Арсену Аваковуза запрошення та підтримку”, – йдеться у повідомленні.

Народний депутат Верховної Ради України V-VII скликань Олена Бондаренко звернулася до Міністерства внутрішніх справ із заявою про погрози, які упродовж останнього дня надходять в її акаунт у соціальній мережі.

«Я розумію, що є багато фальшивих акаунтів, проте є і цілком реальні люди, які стоять за погрозами», – підкреслила Олена Бондаренко.

Екс-нардеп вже отримала повідомлення про реєстрацію її заяви та відкриття кримінального провадження.

«Тепер я цілком спокійна. Мені буде виділено офіційно охорону, щоб з моїм життям і здоров’ям нічого не трапилося», – зазначила Олена Бондаренко.

Нагадаємо, що вчора в Києві застрелили письменника та колишнього головного редактора газети «Сегодня» Олеся Бузину, а напередодні вночі було вбито екс-регіонала Олега Калашникова.

 

Зазначимо також, що останнім часом в Україні при загадкових обставинах сталося кілька самогубств членів Партії регіонів, зокрема колишнього депутата Ради від фракції ПР Михайла Чечетова, а також колишнього голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Пеклушенка.

Після цього екс-регіоналка Олена Бондаренко заявила, що отримала погрози на свою адресу.