ОСТАННІ НОВИНИ

Безробітним Львівщини обіцяють працевлаштування. У війську

|

У Дрогобицькому міськрайонному центрі зайнятості Львівської області відбувся семінар з орієнтації на службу у Збройних Силах України. Мета заходу – проінформувати зареєстрованих безробітних, які придатні до військової служби, про умови укомплектування ЗСУ військовослужбовцями для проходження служби за контрактом і формування резерву української армії.

Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.
Командир відділення та позаштатний інструктор з питань військової служби за контрактом Роман Ваверчак та головний старшина, старший прапорщик Тарас Віцик військової частини А 1108 детально розповіли, на які посади рядового, сержантського та старшинського складу приймають громадян на військову службу та є придатними до такої служби.

Найзатребуванішими є механіки, водії, монтажники, телефоністи, радіотелефоністи, монтажники, навідники. Важливим є і той факт, що люди, які пішли на військову службу за контрактом, не отримуватимуть повісток про мобілізацію, а виконуватимуть свої обов’язки у військовій частині А1108. Учасники заходу могли отримати фахові відповіді щодо матеріального, пенсійного забезпечення та соціального захисту військовослужбовців.

За результатами семінару чотири особи вирішили звернутися у частину для проходження медичної комісії для прийняття на військову службу за контрактом.