ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики обстріляли прикордонників

|

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Терористи продовжують обстрілювати позиції українських військових. Так, учора був обстріляний блокпост «Золоте», на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Ніхто з українських військових не постраждав.

У контрольному пункті «Георгіївка» прикордонний наряд виявив у двох громадян України  підроблені перепустки. Даних осіб передано співробітникам МВС.

Вздовж лінії розмежування прикордонні наряди протягом доби затримали дев’ять транспортних засобів з вантажами загальною вагою понад 30 тонн. Автомобілі перевозили вантажі без належних документів та намагались об’їхати контрольні пости, що були на їх шляху. По даним випадкам поінформовано працівників фіскальної служби для прийняття правового рішення.