ОСТАННІ НОВИНИ

Дубневичу збирають іграшки убитих ним тварин (фото)

|

Львівському депутату від Блоку Петра Порошенка Богдану Дубневичу, збирають іграшкові копії впольованих ним тварин зі всього світу. Про це пише зоозахисниця Марічка Жук у своєму Фейсбук, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

За словами зоозахистиці вона готує «подарунок депутату-вбивці», за впольовані ним барани, зебри, зубри, ведмеді, рисі та різновиди антилоп.

 

«Як зоозахисник заявляю, що хочу зробити пану Дубневичу подарунок, спільно з зоозахисниками. Тому організовую збір м’яких іграшок – аналогам тварин, які так полюбляє вистрілювати «пан» Дубневич зі своїм сином Павлом (антилопи, барани, зебри, зубри, ведмеді, рисі, кабани та лосі). Деталі поки не розголошую, але невдовзі про місце проведення акції буде повідомлено», – йдеться у повідомленні.

 

Окрім того М. Жук обурена, пропонує проявити снайперські навики Дубневича у АТО.

 

«Хіба може бути депутатом людина, яка веде потворницький спосіб життя і пропагує насильство над живими істотами? А можливо треба пану львівському депутату «організувати» повістку в АТО, де його навики влучної стрільби неодмінно згодяться? – йдеться у повідомленні», – пише зоозахисниця.

 

Як відомо, днями у ЗМІ випливли шокуючі знімки впольованих трофеїв із сафарі Богдана Дубневича.

Фото із соцмереж